četvrtak, 5. siječnja 2017.

Pitate se, gdje možete koristiti Five Fingers obuću?

Da bi opšte znali o čemu govorimo, je možda najbolje, da vas prisjetimo, kako su na primjer na okolo hodali vaš djeda i baka – da, točno tako, jako često su bili bosi. To je naravno bilo jako zdravo, jer vaše noge nisu dobivale nikakvu lažnu oporu u obući, već su sve morale odraditi same – sve to je pozitivno utjecalo na vaša koljena, mišiće, kralježnico i još na neke druge dijelove vašeg tijela! Baš iz tog razloga, stručnjaci su razvili obuću, koja je jako slična onome, kao da bi hodali bosi – Five Fingers! Potplat na ovoj obući je tako tanak, da vam nudi samo zaštitu pred kamenjem i nekim drugim ozljedama, a sve ostalo je prepušteno vašim nogama!


Sad kad znate, o čemu govorimo, vjerojatno vas zanima, kamo bi opšte mogli nositi i kako koristiti ovu obuću – mogućnosti je jako puno, a neke od njih ćemo prepustiti vama. Ovdje su neke naše ideje – ako na primjer krećete na more, a do danas još niste odabrali, s čime ćete hodati po pijesku, kamenju i plaži, onda su Five Fingersice sigurno jako dobar odabir. Isto tako su odličan odabir za sve one, koji se na primjer vozite sa SUP-om. Poznate ga? To vam je ona daska, na kojoj stojite i u rukama imate veslo – novi hit na našim i tuđim plažama. U ovoj obući ćete na toj dasci stajati još puno udobnije!

Naravno, to su samo neke od mogućnosti – naš je prijedlog, da pretražite Internet i razne trgovine, koje prodaju ovu obuću. Tek kad ćete vidjeti u čemu je fora, postat će vam više toga jasnog i naravno, dobit ćete još mnoge ideje, kamo sve bi mogli sa ovom obućom. Ali pažljivo – jer ste cijeli život po svijetu hodali u klasičnoj obući, morat ćete se na ovu novu i modernu obuću najprije priviknuti, znači, nosite je svaki dan po malo i tek kad ćete vidjeti, da vam odgovara, možete sa njom na neki duži put!

Nema komentara:

Objavi komentar