subota, 7. siječnja 2017.

Sobni bicikl će vam pomoči kod mršavljenja

Koliko puta do sada ste već čuli nekoga, da bi na sav glas govorio, da je zadovoljan sa svojim kilogramima? Rijetki su takvi – iako netko možda izgleda dobro, još uvijek nađe negdje nešto, to bi želio izgubiti, znači, još malo smršaviti. I kad ljudi traže načine za mršavljenje, prođu kroz mnoge dijete, nađu si neke fitnes trenere ili trenere za trčanje i naravno, kroz sve to potroše mnogo novca. A kad jednom ostanu praznih novčanika i izgube volju do treninga, kile im se polako vrate. Sve skupa baš ne izgleda najbolje, kad sve to pročitate – a što bi zapravo mogli učiniti, da tome ne bi bilo tako?
Jedna od osnovnih stvari kod mršavljenja je sigurno ta, da sredite svoju prehranu – za početak morate iz svog jelovnika izbaciti sve ono slatko, što jedete svakog dana – razne čokolade, torte, sokove i ostale slične stvari. Isto tako je i kruh jako veliki problem i njemu slične stvari, koje vam možda nisu potrebne. Kad ćete sve to srediti, trebat će vam još malo treninga – i jedan od načina je sigurno taj, da napravite nešto za sebe kod kuće. Imate možda kakav sobni bicikl? Ako ga imate, onda je to super – na njemu možete napraviti stvarno puno – jednostavno je i sigurno će vam pomoći kod mršavljenja!

Kad ćete nakon dugog vremena sjesti na sobni bicikl, nikako ne zaboravite, da si morate sjedalo pravilno postaviti – ako će on biti prenisko ili previsoko, to će štedjeti vašim koljenima i naravno mišićima – sve skupa mora biti tako složeno, da ćete u vožnji uživati. Kad sredite taj problem, krenite sa treninzima – uvijek pazite, da se ne vozite tako, kao da ste na izletu – lagano i polako. Mijenjate težinu, mijenjate brzinu, radite kratke intervale po dvije ili tri minute – na takav način ćete dizati i spuštati svoj puls, a to će koristiti vašem tijelu kod gubljenja masnoća!


Nema komentara:

Objavi komentar