srijeda, 25. siječnja 2017.



Tenisice spadaju u komad obuće koji gotovo svatko ima u svom ormaru. Izbor u trgovinama je vrlo raznolik i moguće je pronaći one prilagođene za svakodnevno nošenje, za trčanje, za određeni sport, itd. Nose ih svi, od mladih do starih, od djece, žena i muškaraca.

Dječje tenisice
Dječje tenisice često su šarenih boja kako bi djeci privukle pažnju. Za one najmlađe, koji ih još ne znaju vezati, u trgovinama ima mnoštvo modela s čičkom. Oni nešto veći mogu se odlučiti i za modele s vezicama. Osim samog izgleda, za dječje tenisice je bitno da imaju dobar uložak. On mora biti čvrst i malo uzdignut kako djeca ne bi imala problema s ravnim stopalima.

tenisice
za košarku
tenisice za košarku, osim atraktivnog izgleda, imaju još nešto, a to je povišeni stražnji dio koji prekriva gležanj. To je izrazito bitno jer košarkaši jako puno vremena provedu skačući pa im one moraju biti odlična potpora za gležnjeve, odnosno moraju ih čvrsto podupirati.

tenisice
za nogomet
tenisice za nogomet mogu se podijeliti u dvije kategorije, a to su one za mali i veliki nogomet. tenisice za mali nogomet imaju čvrstu gumenu potplatu kako se u njima ne bi sklizalo. tenisice za veliki nogomet, koje mnogi nazivaju i kopačkama, imaju posebne čepove na potplatima koji omogućavaju bržu pokretljivost na travnatim terenima.

tenisice
za trčanje
tenisice za trčanje rade se od različitih materijala i dolaze u nekoliko različitih oblika. Neke su uže, neke šire i zato je za svakog trkača najbolje da sam isproba koji model mu najviše odgovara. Mnogi trkači rekreativci misle da će uz kvalitetne tenisice biti brži. No, to se neće dogoditi. Kvalitetne tenisice za trčanje će pomoći da vam se noge manje umaraju te će povećati osjećaj sigurnosti prilikom trčanja. Zbog toga ćete se moći više opustiti i fokusirati se isključivo na trčanje.

http://www.hervis.hr/store/

Nema komentara:

Objavi komentar