utorak, 24. siječnja 2017.

Uživajte u luksuzu hotela u Mariborskom Pohorju

Želite li svom skijaškom odmoru na Mariborskom Pohorju dodati notu luksuza, tada hoteli u Mariborskom Pohorju imaju ono što vam je potrebno. Radi se o hotelima visoke kategorizacije s odlično opreljemenim sobama i dodatnim uslugama. Na samom skijalištu ili u neposrednoj blizini Mariborskog Pohorja, moguće je izabrati između 5 hotela.

Hotel Arena
Ovaj hotel nudi kombinaciju smještaja od 3 i 4 zvjezdice. Smješten je vrlo blizu skijališta i odmah pokraj cilja poznate staze Radvanje na kojoj se svake godine održava Svjetski kup u veleslalomu i slalomu za skijašice. U sklopu hotela nalazi se veliki restoran i terasa. Dostupne su i wellness usluge poput sauna, masažnih bazena i teretane.

Hotel Bolfenk
Ovo je hotel s 4 zvjezdice koji se nalazi na udaljenosti od 250 m do skijališta. Od dodatnih usluga nudi saune i jacuzzi te veliku prostoriju za odlaganje skija i druge opreme. Sobe posjeduju mini kuhinju koju možete koristiti za pripremu hrane ukoliko ne želite jesti u restoranu te svaka soba posjeduje balkon.

Hotel Habakuk
Ovo je još jedan hotel s 4 zvjezdice, koji je udaljen samo 100 m od žičare. Nudi veliki wellness centar s ponudom infracrvene i finske saune i turske kupelji, bazena s termalnom vodom te fitness centra. Sadrži čak 3 restorana i 2 bara kao i veliki kongresni centar.

Hotel Bellevue
Nalazi se odmah pokraj skijališta, no gornjoj stanici žičare. Ima 4 zvjezdice i veliki wellness centar s nekoliko vrsta sauna i jaccuzijem.

Hotel Videc
Ovo je jedini hotel koji ima 3 zvjezdice. Smješten je na udaljenosti od 150 m od skijališta. Sobe imaju balkom i satelitsku televiziju, kao i Wi fi priključak.. Od dodatnih sadržaja posjeduje seminarsku dvoranu te odlagalište skija i skijaške opreme.

Hoteli u Mariborskom Pohorju
nude za svakoga ponešto. Uz blizinu skijališta, lijepo uređene sobe i dodatne sadržaje, hoteli u Mariborskom Pohorju daju odličnu vrijednost za vaš novac.

Več

Nema komentara:

Objavi komentar