ponedjeljak, 24. travnja 2017.

Sve je više poklonika wellnessa

Do prije nekoliko godina, wellness je mnogima bio nepoznanica. Bio je to još jedan u nizu trendova koji je došao k nama, ali mnoge nije toliko zanimao da bi više istraživali o čemu je zapravo riječ. No, kako je postajao sve dostupniji, tako je stekao i sve više poklonika. Mnogo je i onih koji nisu znali puno o wellnessu, ali su slučajno isprobali neke usluge te postali stalni korisnici raznih usluga koje wellness nudi.

Wellness centri

Sve veći proboj wellnessa na našem tržištu povezan je i s otvaranjem raznih wellness centara u mnogim gradovima. Riječ je o centrima koji nude razne wellness usluge na jednom mjestu. Nekada su neke od tih usluga bile dostupne na različitim mjestima, a danas posjetom nekog od wellness centara možete uživati u više usluga. Usluge koje se nude su stvarno raznolike i nerijetko jedna od usluga ima mnogo različitih varijanti. Primjerice, odlučite li se za masažu, imate mogućnost odabira jedne od mnogih masaža, poput klasične, sportske, tajlandske i raznih drugih. Wellness centri se sve češće grade i u neposrednoj blizini hotela, skijališta, toplica i ostalih mjesta na kojima se okuplja puno ljudi. Brojni gosti takvih mjesta koji ostaju nekoliko dana, žele se opustiti, a wellness centri u neposrednoj blizini im to mogu pružiti.

Wellness paketi

Brojni wellness centri nastoje na sve moguće načine privući klijente pa tako često nude i razne pakete usluga. Kupovinom jednog takvog paketa, dobit ćete nekoliko različitih usluga, ali po nešto manjoj cijeni nego što bi platili da ih kupujete pojedinačno. Gosti ovih centara itekako cijene takve ponude i takvi paketi su vrlo popularni. Na taj način gosti ponekad uživaju i u nekim uslugama za koje se možda ne bi odlučili. A ponekad im se te usluge itekako svide pa ih nastave koristiti i pri idućem posjetu wellness centru.

Wellness u Sloveniji



Nema komentara:

Objavi komentar