subota, 27. svibnja 2017.

Multifunkcionalni dječji bicikli za više generacija

Danas se na tržištu mogu pronaći klasični dječji bicikli, s ili bez pomoćnih kotača, koji se razlikuju po veličini kotača. Kako dijete raste, potreban mu je veći bicikl pa se s vremenom tako kupuju dječji bicikli s većim kotaćima. No, za malu djecu, sve popularniji su i multifunkcionalni dječji bicikli.

Što nude multifunkcionalni dječji bicikli?

Riječ je o vozilima koji će u početku služiti kao guralice, a kasnije će se skidanjem određenim dijelova dobiti dječji bicikl koji će dijete moći samostalno voziti. Najčešće se radi o vozilima u koje dijete sjedne i osigura se, a roditelj ga pomoću dugačke ručke gura i vozi. Kako dijete raste, moguće je tu ručku ukloniti i dijete se može samostalno voziti uz pomoć pedala. Kada se na ovaj način takva vozila pretvore u dječji bicikl, obično je riječ o biciklima s dva kotača straga pa dijete može lako održavati ravnotežu. Djeca su u početku nesigurna na takvim vozilima, ali već nakon kratkog vremena korištenja, djeca će zavoljeti ovakav tip dječjeg bicikla. Istovremeno, djeca će ujedno naučiti i neke osnove ravnoteže pa će im kasnije biti puno lakše preći na pravi dječji bicikl. Mnoga djeca, nakon korištenja tih multifunkcionalnih dječjih bicikala, kasnije odmah pređu na vožnju onih običnih, bez pomoćnih kotača.

Gdje kupiti dječje bicikle?

Dječji bicikli se danas mogu se kupiti na jako mnogo različitih lokacija. Naravno, oduvijek su se mogli kupiti u specijaliziranim trgovinama s biciklima, ali sve više ih se može pronaći i u raznim drugim trgovinama s robom široke potrošnje. U posljednje vrijeme, moguće ih je i naručiti putem raznih internetskih trgovina. Imajte na umu da je nakon kupovine dječjeg bicikla potrebno napraviti tzv. nulti servis. Riječ je o prvom pregledu bicikla od strane ovlaštene osobe kako bi se osigurali da je sve dobro sastavljeno i kako bi vam vrijedilo jamstvo koje ste dobili.

https://www.hervis.hr/store/Oprema/Bicikli/Bicikli-za-djecu-i-mlade/c/3_fahrraeder_kinder_und_jugendraeder

Multifunkcionalni dječji bicikli

Nema komentara:

Objavi komentar