ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

Pripazite prilikom kupnje Crocs obuće

Crocs obuća je tijekom godina stekla vrlo veliku popularnost i mnogo je onih koji redovito kupuju samo Crocs obuću. Budući da je riječ o proizvodima izrađenima od vrlo kvalitetnih materijala, kupci mogu biti sigurni da će dobiti dugotrajan proizvod. No, postoje i oni koji su u tome vidjeli priliku za zaradu i pokušavaju tu činjenicu iskoristiti u svoju korist.

Krivotvorine

Nekoliko proizvođača obuće odlučilo je iskoristiti popularnost Crocs obuće te na tržište izbaciti svoju liniju proizvoda koji izgledaju gotovo identično kao neki Crocs modeli. Naravno, sve što ti modeli imaju zajedničko s originalnom Crocs obućom je vizualni izgled. Sve ostalo, uključujući i materijale koji se koriste pri proizvodnji su potpuno drugačiji, odnosno puno su manje kvalitete. Neki od tih proizvođača davali su toj obući drugačije ime, dok su neki išli toliko daleko i prodavali svoje krivotvorine kao da je riječ o originalnim Crocs proizvodima. Brojni kupci bili su prevareni na taj način i žalili se tvrtki Crocs. Tvrtka Crocs je iz tog razloga 2006.g. podignula tužbe protiv 11 tvrtki koje su proizvodile i na tržište postavljale krivotvorenu obuću koja je izgledala poput njihove.

Kupovina Crocs obuće

Crocs obuću možete pronaći u mnogim trgovinama u zemljama diljem svijeta. Preporučljivo je Crocs obuću kupovati u specijaliziranim trgovinama sa obućom kako bi se rizik od kupovine krivotvorina sveo na minimum. Isto tako, njihova obuća može se kupiti putem njihove službene internetske trgovine kao i putem različitih internetskih trgovina sa obućom. Kupnjom preko njihove službene trgovine možete biti sigurni u ispravnost i autentičnost, no kupujete li putem drugih internetskih trgovina, budite oprezni. Svakako bi prije kupovine trebali dobro istražiti trgovinu u kojoj ćete kupiti te potražiti komentare prijašnjih kupaca. Na taj način ćete se osigurati od moguće kupovine krivotvorenih komada Crocs obuće te dobiti ono što ste i tražili-Crocs obuću izrađenu od kvalitetnih materijala koja će vas dugo služiti.

Crocs cipele

Nema komentara:

Objavi komentar