srijeda, 27. rujna 2017.

Toplice – zabava za mlade i stare

Toplice su jedno od rijetkih mjesta na kojima zabavu mogu pronaći oni najmanji, nešto stariji, ali i oni najstariji. Glavni sadržaj toplica su bazeni koji su prilagođeni svim generacijama, ali osim njih, prilagođeni su i razni drugi dodatni sadržaji.

Bazeni za djecu

Gotovo da ne postoje toplice koje nemaju u ponudi minimalno jedan bazen za djecu. A većinom je riječ o barem nekoliko bazena za djecu. Odlikuju ih mala dubina vode pa ima onih prilagođenih za one najmlađe, ali i za one nešto starije. Isto tako, takvi bazeni često imaju i razne prskalice i slične stvari koje vesele djecu. A također i jednu od omiljenih atrakcija za djecu, tobogane. Djeca obožavaju tobogane i nerijetko upravo po toboganima upamte određene toplice.

Bazeni za odrasle

Dok se djeca brćkaju u manjim bazenima, odrasli mogu uživati u velikim bazenima. Dubine im se također razlikuju te postoje oni vrlo duboki, ali i oni u kojima se može nogama dotaknuti dno. Temperature vode također variraju pa će oni najstariji uživati u izrazito toplim bazenima, dok će ostali radije potražiti osvježenje u bazenima s nešto hladnijom vodom. Neki bazeni također sadrže i tobogane, koji su za razliku od dječjih nešto viši i brži.

Dodatni sadržaji za djecu

Djeca u toplicama imaju na raspologanju mnoštvo različitih sadržaja. U mnogim toplicama djeluju animatori koji djecu na razne načine zabavljaju tijekom dana. Tako djeca često sudjeluju u raznim nagradnim igrama, natjecanjima i sličnim aktivnostima. A s druge strane, u mnogim toplicama mogu uživati i u dječjim igralištima te raznim dodatnim sportskim sadržajima, poput igrališta za nogomet, mini golf i slično.

Dodatni sadržaji za odrasle

Od raznih dodatnih sadržaja, odrasli mogu uživati u ugostiteljskoj ponudi, wellness ponudi, raznim igralištima i slično. Sadržaji se razlikuju ovisno o toplicama, neke nude više, neke manje, ali zabave svakako ne bi trebalo nedostajati.

Toplice Zreče

Nema komentara:

Objavi komentar