subota, 4. studenoga 2017.

Tenisice za nogomet poznatih nogometaša

Tenisice za nogomet danas možete pronaći na policama brojnih trgovina sa sportskom opremom. Pojedine trgovine su se specijalizirale isključivo za prodaju tenisica tako da na njihovim policama možete pronaći isključivo tenisice, ali za razne namjene. A tenisice za nogomet vrlo često spadaju u najprodavaniju vrstu tenisica. Mnoga djeca od malih nogu vole igrati nogomet pa su vrlo popularni oni najmanji brojevi tenisica za nogomet.


Utjecaj poznatih nogometaša

Uđete li u neku trgovinu s tenisicama za nogomet, uočit ćete da je izbor vrlo velik i teško je izabrati što kupiti. A također ćete i vidjeti veliki raspon cijena. Cijene se razlikuju zbog više stvari. Prije svega, velike su razlike u cijenama ovisno o proizvođačima.

ADIDAS JR. NEMEZIZ MESSI 17.4 FG
Tenisice za nogomet NEMEZIZ MESSI 



Tenisice za nogomet poznatijih proizvođača, kao što su primjerice Nike, Adidas i slični, većih su cijena od nekih manje poznatih. No, postoji još jedna zanimljivost koje itekako utječe na cijenu.

  Brojni proizvođači surađuju s poznatim nogometašima. Ta suradnja ima koristi za obje strane. Nogometaši su tako uključeni u izradu tenisica za nogomet na način da iznose svoje ideje o tome kako bi njihove idealne tenisice za nogomet trebale izgledati. To se ne odnosi isključivo na vanjski izgled, već i na razne druge sitnice. Neki proizvođači su otišli toliko daleko da imaju posebne odjele u kojima nogometaši isprobavaju razne vrste tenisica i aktivno sudjeluju u njihovoj izradi.

Na taj način će nogometaši dobiti upravo onakve tenisice za nogomet kakve su im potrebne. A proizvođači će dobiti reklamu zbog koje će se mnogi odlučiti za kupnju tih određenih modela, iako će oni biti skuplji od klasičnih modela. Djeca i mladi će tako ulaskom u trgovinu često od roditelja tražiti da im kupe upravo one tenisice za nogomet koje nosi i njihov nogometni idol. A upravo one će često biti najskuplji modeli u cijeloj trgovini.

Nema komentara:

Objavi komentar