petak, 3. studenoga 2017.

Crocs japanke - Pripazite prilikom kupnje

Japanke su danas mnogima jedan od omiljenijih komada obuće kada dođe toplo vrijeme. To i ne čudi s obzirom da su vrlo lagane, jednostavno se u njima hoda i noge se ne znoje kao u drugim komadima obuće. Isto kao što je slučaj s drugim komadima obuće, kada je riječ o japankama, postoje određeni brendovi koji su popularniji i koji su najčešći odabir kupaca. Crocs japanke spadaju u one najpopularnije, no zbog te činjenice, potrošači moraju biti na oprezu.

Pripazite kad kupujete Crocs japanke

Budući da Crocs japanke spadaju u jedan od najprodavanijih komada obuće kad je riječ o japankama, neki su u tome vidjeli svoju priliku za zaradu. Ukoliko kupujete Crocs japanke primjerice putem oglasnika, Interneta i slično, morate dobro paziti kako ne biste kupili krivotvorinu umjesto originalnog proizvoda. Iako će takve krivotvorene japanke izgledati slično kao i originalne, njihova funkcionalnost neće biti ni približno ista. Naime, Crocs japanke svoju popularnost mogu zahvaliti posebnoj pjeni od koje se izrađuju i koja je u vlasništvu te tvrtke. Zbog njege su one toliko udobne te imaju dugi vijek trajanja. Krivotvorene Crocs japanke se izrađuju od drugih, puno jeftinijih materijala i, osim sličnog vanjskog izgleda, ne dijele puno s originalnim proizvodom. Zato svakako uvijek kupujte Crocs japanke u provjerenim trgovinama.

Zaštita imena i logotipa

Tvrtka Crocs je postala svjesna velikog problema vezanog uz krivotvorenje pa su 2007.g. zatražili registraciju svog imena i logotipa. Zbog toga je i proizvodnja i kupovina krivotvorenih proizvoda kažnjivo djelo. Zato dobro otvorite oči prilikom kupnje. Posebno opasno može biti naručivanje putem Interneta iz neprovjerenih i nepoznatih trgovina. Ukoliko je proizvod koji ste kupili krivotvoren i zapne na granici, riskirate i novčanu kaznu. Ako želite naručiti Crocs japanke putem Interneta, tada biste svakako to trebali učiniti putem njihove službene internetske trgovine. Tamo ćete pronaći najveći izbor, a ujedno i biti sigurni da ćete zaista dobiti i originalan proizvod koji ste platili.

ženske cipele Crocs japanke
ženske japanke, cipele Crocs

Nema komentara:

Objavi komentar