četvrtak, 20. lipnja 2019.

Otplovite na odmor na madracu na napuhavanje

Nema ništa bolje od uživanja na valovima i sunčanja na madracu na napuhavanje. Što je ljeto bliže, to se više madraca može pronaći u trgovinama, a time je i broj zanimljivih, kreativnih i simpatičnih oblika i dizajna veći.

Klasika je najbolji izbor

Ako više od svega obožavate odmarati se na madracu na napuhavanje, onda je najbolji izbor za vas klasičan kvadratni madrac na napuhavanje kojega možete pronaći gotovo u svakoj trgovini. Ipak, imajte na umu kako se na njih ponekad teško popeti, pogotovo ako ste u dubljem dijelu mora ili bazena. Uz to, takvi madraci često su napravljeni s maksimalnim uštedama, pa je njihov materijal tanji i lako se buši, ne podržava vas u potpunosti te lako gubi oblik. Kupujete li madrac na napuhavanje, radije izdvojite koju kunu više za madrac od debljih materijala bolje izrade, koji će vam poslužiti dulje od jedne sezone i neće nakon nekoliko tjedana završiti u smeću.

Šareni i zabavni

Osim klasičnih jednobojnih madraca na napuhavanje, stvorenih upravo za odmaranje, sve se češće mogu pronaći i madraci različitih oblika i boja, u veselim dizajnima stvorenim za igru. Osim različitih vodenih životinja poput krokodila i morskih pasa, moguće je pronaći i dizajne poput komada pizze ili lubenice. Tu su takoðer i madraci na napuhavanje koji su bili pravi hit prošlo ljeto – flamingosi, labudovi i jednorozi s kojima ćete na plaži biti u centru pozornosti. Ako vam je osim odmaranja bitna i igra, tu su i madraci s držačima za ruke s kojima vaš oni nikad neće pobjeći od vas, a ako na njima morem vozite najmlaðe, tu su i madraci sa sigurnosnim konopcima za vuču. Za pravo opuštanje, tu su i madraci na napuhavanje s jastucima, koji vas podupiru dok se odmarate, a za one željne društva tu su i veliki modeli, na kojima se istovremeno može odmarati više ljudi.

Čitajte više na stranici Hervis.

Madrac na napuhavanje

Nema komentara:

Objavi komentar