četvrtak, 27. lipnja 2019.

Pronađite SUP dasku za sebe

Stand Up Paddling, odnosno uspravno veslanje, sport je koji postaje sve popularniji u ovim područjima. SUP daske mogu se pronaći u sve većem broju trgovina, čak i izvan sezone, a sve više rekreativaca svoje slobodno vrijeme provodi uživajući na pučini!

Kupite pravu stvar

Iako je SUP kod nas sve popularniji, izvora informacija o ovome sportu još je uvijek relativno malo. Upravo radi toga, kupovina SUP daske može se pokazati izazovom, jer morate dobro razmisliti o tome što vam treba i što očekujete. Cijena SUP daske, čak i ako se radi o najpovoljnijem tipu, nije mala, pa je stoga važno dobro razmotriti opcije i ponude, kako ne biste uzalud potrošili novce. Prije svega, to znači da ćete informacije morati potražiti na stranicama proizvoðača. Na njima ćete moći pronaći informacije o tehnologiji izrade, materijalima i mogućnostima svakog tipa SUP daske. Druga opcija vam je takoðer raspitati se i kod trgovaca – ipak, morate u obzir uzeti kako ćete najbolji savjet ipak dobiti u specijaliziranim trgovinama koje se bave prodajom upravo takve opreme.

Kvaliteta na prvom mjestu

Osim što je važno pronaći pravi model i odabrati dasku dovoljne nosivosti, veoma je bitna i izrada same SUP daske. Prije svega, to znači da ona mora biti napravljena od materijala koji neće nastradati na suncu i soli. Većina SUP dasaka lijepljena je, s obzirom da je to najjednostavniji i najjeftiniji način proizvodnje. Ipak, ljepilo vrlo brzo nastrada, pogotovo u uvjetima velikog opterećenja i visoke temperature, stoga radije pronaðite SUP daske koje su varene, jer je to mnogo izdržljiviji tip spoja. Kod kupnje se takoðer raspitajte za servis, koji će vam prije ili kasnije zatrebati. Mnoge specijalizirane trgovine često nude i uslugu popravka i servisa SUP daski. Na kraju, ako niste sigurni, iskušajte Test N'Buy opcije, koje vam nude mogućnost da uz polog na nekoliko dana isprobate dasku, a tek naknadno odlučite o kupovini.

Čitajte više

sup daska

Nema komentara:

Objavi komentar