nedjelja, 15. rujna 2019.

Razni motivi za šarenu dječju posteljinu

Opremanje potpuno nove dječje sobe ili renoviranje već postojeće se možda na prvi pogled čini kao vrlo jednostavan zadatak. No, dopustite li djeci da vode glavnu riječ, možda ipak neće biti tako jednostavno. Djeca će imati brojne ideje, a često će biti i neodlučna pri donošenju odreðenih odluka. Primjerice, neće se moći odlučiti za boju zida, vrstu i izgled namještaja i slično. A čak i kada primjerice odaberu krevet, imat će problem s posteljinom. Dječja posteljina dostupna je u Harvey Norman trgovinama i to u vrlo velikom asortimanu, a upravo taj veliki asortiman djeci predstavlja problem.

Dječja posteljina

Šareni motivi

Dječja posteljina karakteristična je po šarenilu. Poznato je da djeca vole šarene boje pa se proizvoðači time vode pri dizajnu svojih dječjih posteljina. Osim šarenih boja, karakteristični su i motivi iz raznih crtanih filmova, serija i ostaloga što djeca vole. Djeca će tako čim vide dječju posteljinu s likom omiljenog lika iz crtanog filma lako donijeti odluku. Jedino je problem ako pronaðu više različitih modela, s više različitih likova i slično. Svi roditelji svjesni su činjenice da bi djeca mogla brzo zaprljati posteljinu, bilo da je riječ o slučajnom ili namjernom postupku. Zato je svakako preporučljivo kupiti minimalno dva seta dječje posteljine kako biste imali rezervnu dok se jedna pere.

Odličan poklon

Dječja posteljina može biti i odličan poklon nekom djetetu za roðendan ili neku drugu prigodu. Potrebno je samo saznati koje crtiće ili serije dijete voli te prema tome odabrati odgovarajući model. Proizvoðači takoðer prate trendove tako da kada je neki crtani film ili igrani film iznimno popularan meðu djecom, trude se što prije na tržište izbaciti dječju posteljinu povezanu s time. Kada djeca to ugledaju u trgovini, to je zasigurno ono što će poželjeti. Cijene takvih dječjih posteljina s motivima omiljenih likova često su nešto više, ali u većini slučajeva tu višu cijenu prati i kvaliteta takvog seta.

Nema komentara:

Objavi komentar