ponedjeljak, 23. studenoga 2020.

Adidas Terrex modeli postali su sinonim za udobnost i stabilnost. Naime, Adidas Terrex tenisice su stvorene za bezbrižno kretanje prirodom s vodootpornom Gore-tex membranom koja štiti stopala te ona stoga ostaju topla i suha. Ove tenisice najpopularnije su među planinarima i to zbog posebnog gumenog potplata koji je stvoren u suradnji s tvrtkom Continental, najvećim njemački proizvođačem automobilskih guma. Tako napravljeni potplati omogućavaju iznimno prianjanje na svim površinama u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima.

Adidas Terrex Agravic

Adidas Terrex Agravic tenisice su lagane tenisice koje tijekom kretanja po neravnom terenu ne opterećuju noge i stopala jer u sebi imaju sustav amortizacije Boost. Sustav amortizacije Boost na učinkovit način skuplja i oslobađa energiju tijekom svakog koraka zbog čega je snaga odraza vrlo dobra. Uz Adidas Terrex Agravic tenisice imate potpun nadzor nad podlogom po kojoj hodate ili trčite. I ovaj je model obogaćen Goretex membranom koja stopala štiti od vlage i hladnoće pa noge ostaju tople i suhe tijekom hodanja ili planinarenja po kiši. Ovaj model tenisica moguće je kupiti u varijanti za muškarce i žene pa oba spola mogu uživati u njihovom nošenju.

adidas terrex

Adidas Terrex Swift

Adidas Terrex Swift tenisice su odličan odabir za trčanje ili treking po brdima. Ove tenisice su vrlo lagane što omogućuje lagan korak. Adidas Terrex Swift sadrži Traxion potplat koji ima profil za neuređene, neravne i skliske podloge. Gornji sloj ovog modela Adidas Terrex Swift tenisica napravljen je od sintetičkog materijala koji osigurava dugotrajno korištenje. Također, kao i Adidas Terrex Agravic model, i ove tenisice imaju vodootpornu Goretex membranu. Osim toga, imaju i sustav za brzo vezivanje koje omogućava brzo obuvanje i izuvanje te stabilnost stopala, uz sustav amortizacije Adiprene koji se nalazi na peti. Može ih se pronaći u muškoj i ženskoj varijanti. Ženski model je prilagođen posebnostima ženskog stopala i tijela u kretanju.

Nema komentara:

Objavi komentar