subota, 16. siječnja 2021.

Inovativnost Adidas online shopa na hervis.hr

 

Jedan od najpopularnijih online shopova sportske opreme je zasigurno Adidas online shop na hervis.hr. Adidas je njemački brand sportske opreme, prepoznatljivog loga s tri crtice i simbol najveće kvalitete, pouzdanosti i sportske udobnosti. U svom asortimanu Adidas online shop na hervis.hr nudi linije odjeće i obuće za muškarce, žene i djecu, za profesionalne sportaše i rekreativce. Ono što odlikuje Adidas online shop je svakako njegov vizualni izgled, mogli bismo reći vizualna konciznost, ali i jednostavnost kretanja po stranici. 

Time je naglašena praktičnost i nosivost njihovih proizvoda, a time i olakšan izbor samim kupcima. Uslugu Adidas online shopa na hervis.hr korisnici su ocijenili visokim ocjenama ističući kontinuitet visoke kvalitete proizvoda, brzinu isporuke, profesionalnost usluge i ljubaznost djelatnika u call-centru, čime se može pohvaliti malo koji sportski brand.

Inovativnost Adidas online shopa


Izvršavanje povrata na Adidas online shopu na hervis.hr

Osim besplatne dostave iznad određenog iznosa, 30-dnevne garancije povrata novca i brze dostave, Adidas online shop na hervis.hr svojim korisnicima nudi i mogućnost besplatnog povrata artikala. Naime, u Adidas online shopu moguće je zamijeniti neodgovarajući artikl ili pak dobiti potpuni povrat novca. Rok za izvršavanje povrata je 14 dana, a mogu se vratiti svi artikli koji nisu nošeni, nisu oštećeni te su u stanju u kakvom su i dostavljeni kupcu. 

Artikle je moguće vratiti i u slučaju kada ste izgubili fakturu, potrebno je samo propisno spakirati artikl koji želite vratiti, napisati svoje podatke i broj svoje narudžbe te se javiti call-centru. Vrijeme trajanja povrata nije točno određeno, no može se reći da je ono u roku od 48 sati od primitka vašeg paketa. 

Ukoliko se povrat radi u vrijeme velikih popusta (Black friday, sezonski popusti, blagdani) rok je do 7 radnih dana. Ukoliko želite svoj artikl zamijeniti za artikl kojeg trenutno nema na stanju, treba se obratiti službi za korisnike koja će vam ponuditi alternativnu stavku ili će vam ponuditi potpuni povrat novca po zaprimanju vašeg povrata.

Nema komentara:

Objavi komentar