utorak, 10. kolovoza 2021.

Tenisice koji mnogi jednostavno moraju imati

New Balance tenisice napravile su pravu pomutnju u svijetu sportske obuće jer se svojim izgledom ne uklapaju samo u sportske outfite, već i u svakodnevne casual modne kombinacije. Zbog toga su i postale jedne od najtraženijih tenisica kako u muškim, tako i u ženskim ormarima s obućom.

New Balance tenisice postale su sastavni dio modnih trendova koje su predstavili influenceri kombinirajući ih kako s trenirkama i tajicama, tako i sa suknjama, haljinama i trapericama, ovisno o prilikama na koje se ide. Osim muškaraca i žena, New Balance tenisice postale su i sastavnim dijelom dječjih ormara s obućom.



Aktivni ljudi kao inspiracija

Iako su New Balance tenisice osmišljene prvenstveno kao sportske tenisice koje će udovoljavati potrebama i zahtjevima koje prema tenisicama imaju aktivni korisnici, s vremenom su postale i dio modne obuće. Ipak, ono što karakterizira New Balance tenisice je njihova visoka kvaliteta te pristup izradi samih tenisica.
Kreirane su tako da odgovaraju svim širinama i dužinama, odnosno veličinama stopala zbog čega ove tenisice izvrsno prianjaju uz podlogu i korisnicima omogućuju ostvarivanje najboljih performansi i rezultata bez potrebe za nošenjem dodatni uložaka za cipele

Ideje za kombiniranje

Kao što je već navedeno, danas su New Balance tenisice postale i modne tenisice koje korisnici kombiniraju s različitim odjevnim predmetima. Ipak, mnogima je ta vrsta kombiniranja vrlo strana i čudna i jednostavno nisu sigurni s kojim odjevnim komadom bi ih kombinirali. Zato u nastavku donosimo nekoliko savjeta s čime se odlično slažu:
• torbice oko pojasa, ruksaci i cross body torbice
• traperice, široke hlače i trenirke
• duga suknja ili haljina
• svečano odijelo
Kao što vidite, kombinacija je jako mnogo, a na vama je samo da odaberete omiljeni model i boju New Balance tenisica te ih uklopite u bilo koju odjevnu kombinaciju, neovisno o tome radi li se o kavi s prijateljima ili maturalnoj zabavi.  New Balance tenisice možete kupiti ovdje.

Nema komentara:

Objavi komentar