utorak, 31. ožujka 2015.

Ljeto, idealna prilika za sandale

Ljeto je doba godine, kada je jako bitno, da na sebe stavite stvari, u kojima se najbolje osjećate. Pored onoga, što obučete na sebe, jako je bitno i to, što ćete nositi na nogama. Neki se u ljetnim danima na primjer odluče za tenisice, jer je kretanje u njima vrlo jednostavno, opet drugi, to su žene, se odluče za kakve lagane i udobne balerine, a oni, koji žele najviše zraka u nogama, odluče se obuti kakve lagane sandale.



To je obuća, koja se nosila još u davnoj Mezopotamiji, a do dana današnjega se je razvila maksimalno – nekad se takva obuća izrađivala iz jako tvrdih i ne udobnih materijala, kao što je drvo, tvrda koža i slično, a danas je sve skupa sasvim drugačije. Nekad su se sandale nosile, jer druge obuće praktički nije ni bilo, a danas se mogu nositi u različite svrhe – ljeto je idealna prilika za to. Kad na primjer odlazite na šetnju u grad, imate mogućnost, da na sebe stavite neke lagane stvari, a svemu skupa dodate još nešto vrlo minimalističko na vaše noge. Ako je obuća na vašim nogama ukrašena sa nekim kamenčićima, koji se svijetle, onda nemojte pretjerivati još sa ostalim nakitom.

Isto tako možete takvu obuću nositi i na plažu dok idete na kupanje – ako ćete sa njom u vodu, onda naravno pazite, da je ta obuća napravljena od materijala, koji plivaju, jer ako nije, mogli bih jako brzo ostati bez nje. Ako smo sada pisali o tome, kamo možete nositi tu laganu obuću i sa čime je kombinirati, onda moramo sada još reći koju riječ o vašim nogama. Uvijek, ali stvarno uvijek pazite, da su vaše noge uređene, kad nosite obuću koja je minimalistička i potpuno otvorena. Možete vi imati obuću najljepših boja, najpoznatijih marki i onu koja je najskuplja u trgovini, ali ako vaše noge neće biti lijepo sređene, onda vas nitko neće sa zadovoljstvom gledati, jer nećete izgledati lijepo – znači, pazite na sebe i sve će biti OK.

http://www.tenisice.hr/Obuca/

Nema komentara:

Objavi komentar