nedjelja, 31. svibnja 2015.

Kvalitetne slike za kvalitetan digitalni marketing

Svi znamo, da možemo sa jednom slikom ispričati više, nego sa tisuću riječi. Kao primjer – kad dođete na neku Internet stranicu i na njoj se nalazi neka velika, zanimljiva i kvalitetna slika, neće vas zanimati niti jedan tekst, već ćete najprije pogledati sliku. Pa ako je tome tako, zašto onda ne bih slike upotrijebili za digitalni marketing, kako bih on bio što uspješniji i donio bih vam dobre rezultate!?



Ako se sada pitate, kako bih sve to mogli uraditi, onda je ovdje nekoliko mogućnosti, sa kojima ćete moći napraviti puno više, nego sa riječima! Znači, ako ste vi vlasnik neke slike, koja je jako kvalitetna i zanimljiva, onda je možete bez problema upotrijebiti na kakvim socijalnim mrežama, kao što su na primjer Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest ili nešto slično – na svim tim mrežama može vaša slika postati viralna, pa će je vidjeti mnogi i na takav način do vas privesti nove ljude, koji mogu biti vaši novi kupci ili novi stalni posjetitelji vaše stranice. A naravno – svi to želimo i zbog toga se nalazimo na internetu! Pored socijalnih mreža, slike za digitalni marketing mogu se upotrijebiti i u različitim online kampanjama, kao što so na primjer slanje e-mailova na naslove vaših kupaca – ako imate kvalitetnu sliku, sa njom možete napraviti jako puno!

Naravno, ovdje su na primjer još slike, koje upotrebljavate na vašoj stranici – možete ih staviti na primjer u članke, koje imate napisane, pa tako svemu skupa dodati još više atraktivnosti – svi znamo, da ako se članak čini nekome atraktivan, podijelit će ga sa svojim prijateljima ili ga čak staviti na kakav forum ili na svoju stranicu – a kad se vam jednom desi nešto takvo, dobivate na vašu stranicu promet novih posjetitelja, a onda je sve na vama, da te nove posjetitelje napravite u kupce, u one ljude, koji vam donose novac, od kojeg živite!

Više o tom

Nema komentara:

Objavi komentar