četvrtak, 4. lipnja 2015.

Converse All Star samo za vas i za nikog više

Kad bih vam netko rekao, da na sebi nosi unikatan proizvod, koji je bio napravljen samo u jednom jedinstvenom izdanju, vjerojatno mu ne bih povjerovali – cijene takvih unikata više ili manje su jako visoke, a najviše puta proizvode ih neki osobni dizajneri, koji izrađuju te stvari samo po naruđbama za neke svjetsko poznate osobe, koje imaju puno novca. Ali tome baš i nije više tako – dali ćete nam povjerovati, ako vam kažemo, da od sada možete i vi na sebi nositi neki unikatan proizvodu, obuću, koju imate samo vi i više nitko drugi?



 Converse All Star obuća vam to omogućava – sve što morate uraditi je, da odete na njihovu službenu stranicu i dizajnirate svoje patike. Kad ste nekad tražili Converse All Starke, imali ste mogućnost, da odaberete niske ili visoke, te samo u nekim osnovnim bojama, kao što su na primjer bijele, crne ili možda crvene. Danas imate tih mogućnosti mnogo, puno više, praktički bezbroj – ako odete na službeni stranicu Conversa, tamo potražite područje za dizajniranje patika i zabava se može početi. Najprije ćete morati odabrati jedan od modela, koji imaju na raspolaganju – tih ima mnogo – od niskih, pa visokih, pa puno toga. Nakon toga možete birati između različitih boja za žnirance, pa tako svojim patikama dati dodatan život i zanimljive boje. A na kraju postoji još mogućnost, da na tenisice zapišete još svoje ime – zar nije sve to dovoljno unikatno, da bih bilo uzbudljivo? Kad jednom sve to sredite, onda vam preostane samo još, da potvrdite svoju naruđbu – kad jednom uradite to, počinje proces slanja na vaš naslov – sada samo još morate pričekati nekoliko dana da proizvod dođe na vaš naslov.

Kad će biti kod vas, bit ćete kao najveće zvijezde, imat ćete na svojim nogama unikatnu obuću, koje nitko drugi nema, jer ste ju izradili sami za sebe! Ali postoji i druga mogućnost – ako nemate vremena za čekanje, potražite ove patike negdje na internetu, ponuda je stvarno velika, modeli šareni i prelijepi – na takav način ćete patike imati brže na nogama, a naravno, bit će isto tako udobne, kvalitetne i zanimljive!

http://www.tenisice.hr/infoportal/kategorija/lifestyle/converse-all-star.html

Nema komentara:

Objavi komentar