srijeda, 21. listopada 2015.

Kako možete uništiti laminat? Nemojte to raditi!

Skupili ste novac, odlučili, da ćete vaše stare tepihe izbaciti iz vašeg stana ili kuće, te u vaš dom unijeti nešto novo. Otišli ste u trgovinu i poslije svega što ste vidjeli, najviše se vam je dopao laminat – naravno, puno različitih uzoraka, a pored toga još i cijena mu je super. Dođete doma, nabavite majstora, koji će vam sve to položiti ili možda čak odlučite, da ćete to sami uraditi i sada je sve na mjestu.



 Sve to ste sredili, a sada dolazi odmah prva pogreška, kod koje mnogi ljudi unište svoj novi pod – kad na njega stavljate ormare, stolove i druge stvari, budite jako pažljivi kako to radite – puno ljudima se dogodi, da naprave prve ozljede već na početku, kad je sve skupa još praktički novo. Dobro, kad ste postavljali ormare i druge stvari, radili ste to jako pažljivo – uspjelo vam je i sada je sve na svome mjestu. Prođe kakav mjesec ili dva i potrebno je prvo čišćenje laminata – sa čime, pitate se! Pa najbolje vam je, kad kupujete neko sredstvo za čišćenje, da odaberete i nabavite takvog, koji neće napraviti više štete, nego koristi – neka sredstva su prejaka, pa vam mogu ozlijediti vaše nove podove, zato morate biti jako pažljivi, kad to radite. Odmah nakon toga, moramo napisati, da pazite, što radite na toj podlozi sa oštrim predmetima – jako brzo se vam može dogoditi, da vam kakav od tih padne na pod i dobivate rupu ili rupicu u podu, toga si naravno nitko ne želi.

I za kraj je tu naravno još vaša obuća, koju nosite na nogama – kad dođete kući, ostavite vaše cipele, sa kojima ste hodali po kamenu i blatu u hodniku ili čak izvan kuće – ako nećete to napraviti, jako brzo se vam može desiti, da ćete sa kakvim kamenom, koji je ostao na vašim potplatima, napraviti u podu jako velike ozljede i štetu – puno dulje će pod izdržati, ako ćete po njemu hodati bosi ili u kakvim jednostavnim šlapama – tako će ostati u vašem domu godinama, a to ste sigurno na početku i željeli – dali je tako, sigurni smo?

http://www.floor-experts.rs/laminat-podovi

Nema komentara:

Objavi komentar