subota, 24. listopada 2015.

Optimizacija web stranica kroz ključne riječi

Dugi niz godina vaša je tvrtka završavala u istim brojkama – ništa slabije, ništa bolje, a troškovi vašeg poslovanja su svake godine veći. Tako dalje više ne možete – zbog toga ste odlučili, da ćete postaviti internet stranicu, putem koje želite dobiti nove posjetitelje, koji će od vas i nešto kupiti, te vas tako odvesti u više brojke, kad govorimo o novcu kraj godine! Stranica je postavljena i nakon mjesec ili dva, probate sami sebe potražiti u različitim tražilicama, kao što je na primjer Google, a vas nema nigdje – zašto? 



Potrebna će vam biti optimizacija web stranica, da bi jednog dana bili negdje pod vrhom! Jedna od osnovnih stvari tog posla su svakako ključne riječi, na koje će biti vaša stranica optimizirana – ako to nećete dobro uraditi, neće vas biti nigdje. Pa idemo po redu – jako bitno kod svega je, da na stranici upotrebljavate riječi, koje opisuju ono, što radite, što prodajete – znači, ako prodajete kruh, to morate na stranici upotrebljavati na slikama, naslovima, te još na mnogim drugim dijelovima vaše stranice. Jako bitno ovdje je i to, da na samom početku napravite pretragu ključnih riječi. To možete uraditi sami ili za vas uradi neka tvrtka, koja se sa time bavi – pogledaju koliko je traženja koje od riječi, koliko ima ona konkurencije i sa kojom ćete napraviti najviše koristi. Kad jednom sve to sredite i točno znate, koje su ključne riječi bitne za optimizaciju vaše web stranice, onda morate na nju početi dodavati sadržaj, koji će sve te riječi uključivati – tekst, naslove, slike, filmove i mnogo drugoga, što imate na raspolaganju. 

Na ovakav način će i Google u vama prepoznati kvalitetu i iz dana u dan ćete se nalaziti sve više i više, a to znači, da ćete imati svaki dan više posjetitelja na vašoj Internet stranici, a svi ti novi posjetitelji mogu biti vaši novi kupci – da, tako jednostavno to može biti, ako se stvari pravilno i kvalitetno rade, zato počnite već danas, da bi već sutra bili na prvim mjestima!

Više

Nema komentara:

Objavi komentar