ponedjeljak, 26. listopada 2015.

Što sve vam treba za trčanje? Provjerite!

Vaša susjeda svakog dana odlazi u tenisicama van – na sebi ima sportsku opremu, šiltericu, laganu jaknu u hladnim danima i sat na ruci – naravno odlazi na trčanje! Isto tako je i sa vašim prijateljem, koji vam uvijek na kavi govori o tome, kako je dobro trenirao, kako se umorio, pobijedio na zadnjoj utrci i tako dalje – i on prakticira ovaj sport, kao i mnogi.



 Pa ako su svi u tome, onda ćete valjda i vi prije ili kasnije odlučiti, da ćete napraviti nešto za sebe – jeli tako? Ali prvo morate nabaviti oni najvažnije – sportsku opremu, u kojoj ćete moči raditi ono, što i svi ostali – trenirati. Ako ste jedan od onih, koji su tek koji dan pomislili, da će se baviti trčanjem, onda vam sigurno nije najbolje jasno, što sve će vam trebati – pa zato smo ovdje mi, da vam obrazložimo. Mnogi misle, da je među najvažnijim stvarima za taj sport lijepa majica i još ljepše hlače, ali tome nije tako – još bitnije je, da imate na nogama kvalitetne tenisice, koje su udobne i stvarno vam dobro sjednu na noge. Ako toga nemate, jako brzo će vam se desiti, da će vas poslije svakog treninga boljeti noge ili da ćete možda čak dobiti neke ozljede koljena, kukova ili kralježnice – a to naravno nije vaš cilj, vama je bitno, da ostanete i postanete još zdraviji, nego što ste danas! A sada, poslije tenisica, idemo još na sve ostale stvari, koje će vam trebati – najbolje vam je, da odete u neku trgovinu ili je potražite na internetu, te tamo odaberete sljedeće – majice sa kratkim i dugim rukavima, kratke i duge tajice, kape, rukavice, bočice za vodu, te još puno toga drugoga.

Naravno, kad jednom počnete trenirati, iz dana u dan ćete vidjeti, da vam nešto fali – prije ili kasnije ćete poželjeti, da izmjerite vaš trening, pa će vam trebati i kakav sportski sat – eto, počnite danas, da bi već sutra znali, što vam treba! I naravno, uživajte u svemu, jer to je najvažnije!

http://tenisice.hr/Trcanje/

Nema komentara:

Objavi komentar