subota, 17. listopada 2015.

Vinil podne obloge su odlično rješenje

Odabrali ste vinil podne obloge, da će stajati u vašem domu? Moramo priznati, da ste se super odlučili – takve podne obloge nisu pretjerano skupe, jako su praktične, možete ih sami montirati, naći ih u bezbroj različitih nijansi, tako da se mogu uklopiti u svaki dom, kvalitetne su i još bih mogli nabrajati njihove prednosti – ali nema potrebe, ako ste ih odabrali za vaš dom, vjerojatno već sve to ili barem većinu toga znate.



Idemo mi radije naprijed na one stvari, koje mnogi ne znaju, a mogle bi biti jako bitne, ako želite, da ova podloga ostane dugo vremena u vašem domu! Gore smo spomenuli, da možete podne obloge iz vinila u vaš dom na podove montirati potpuno sami – ako to ne napravite kvalitetno i pravilno, brzo će vam se pojaviti problemi, koje baš i nije tako jednostavno riješiti. Baš zbog toga pazite, da polažete ovu podlogu stvarno na čisti pod, da je on potpuno čist i što je još važnije, da je što bolje ravan – ako sve to nećete uspjeti srediti, ne piše vam se najbolje. Pazite još na neke sitnice – da ga položite ravno, da on neko vrijeme stoji u vašoj sobi, da provjerite, dali imate dovoljno vinila za sve prostorije – jako slabo i neugodno bi bilo, da vam ga nestane, kad ste negdje pri kraju. Prije ili kasnije, svemu tome dođe kraj – kauč, ormar, stolovi i sve druge stvari ste namjestili i sada hodate i živite na toj podlozi, koja vam se svidjela i koju ste položili.

Ali pazite, svake toliko je sve to potrebno i očistiti – ali kako, da će biti pravilno? Čišćenje nije ništa posebno – brzo je, jednostavno i lako. Najbolje, da čišćenje izvodite redovito, da najprije sa usisavačem poberete veće smeće, a nakon toga sa krpom, vodom i kakvim sredstvom za vinil sve skupa još dodatno počistite. Ako ćete sve to raditi pravilno i redovito, dobro vam se piše – imat ćete lijep i kvalitetan pod dugi niz godina!


Nema komentara:

Objavi komentar