četvrtak, 31. prosinca 2015.

Gdje sve možete pronaći linoleum?

Različite podne obloge mogu se sresti na različitim mjestima – tako na primjer možete sresti parket u velikim stanovima, gdje njihovi vlasnici imaju puno novca! Ako idemo dalje, može se jako često pronaći laminat u manjim stanovima, gdje su malo više štedljivi. A postoje i obloge, koje na primjer na veliko ugrađuju u veće prostore, poslovne prostore – škole, javne zavode i slično. Jedna od takvih podnih obloga je sigurno linoleum – jako je izdržljiv, jednostavno ga je čistiti i polagati, a i njegova cijena nije pretjerana, pa se ga tako vrlo jednostavno položi na velikim površinama. 



Pored velikih površina, možemo ga pronaći i na različitim manjim mjestima – na primjer kod zubara, pa nakon toga u raznim frizerskim salonima i na drugim sličnim mjestima! Pitate se zašto? Kao prvo zbog toga, jer su to mjesta, gdje se zadržuje jako puno ljudi, oni najviše puta hodaju po tom pod obuveni u obuću, sa kojom su i došli, što znači, da se unosi na podnu oblogu jako puno prašine, kamenčića i druge prljavštine. A sada dolazi ono jako važno – linoleum se jako jednostavno čisti, pa ga iz toga razloga mnogi poduzetnici obožavaju. Treba vam samo kakva kanta za vodu, nekoliko sredstva za čišćenje i nekoliko minuta dobre volje – jedan, dva, tri i sve je kao novo! Što sve to znači za džepove onih, koji imaju frizerski salon, ordinaciju za zube i druge slične stvari? 

To najprije znači, da će uštedjeti novac, kojeg bi morali plaćati raznim čistačicama, a kao drugo, to znači, da će njihov salon ili ordinacija biti u jako kratkom vremenu i na jednostavan način čist! Eto, ako ste i vi jedan od onih, koji imaju neku svoju prostoriju i razmišljate o tome, da bi morali nabaviti neke nove, izdržljive i jeftine podne obloge, onda ada točno znate što nabaviti i kupiti.

http://floor-experts.rs/special-podna-obloga/linoleum-podna-obloga

Nema komentara:

Objavi komentar