nedjelja, 3. siječnja 2016.

Pluta, police i sjedala – osvježite dječju sobu sa novostima!

Kad u mladu familiju dođe dijete, tata i mama naprave sve, da bi njegova soba izgledala što bolje, što ljepše – različite boje, slike, crteži i mnogo toga ostaloga, što sobu napravi dječjom! Ali kad sva ova djeca malo narastu, počnu na primjer već hodati u školu, sve te dječje stvari morate zamijeniti i unijeti u dječju sobu novi život – kako to napraviti? Nekad stvari mogu biti jako jednostavne, samo ako za njih imate dovoljno ideja, novca i vremena! 



U sljedećim redovima vam nudimo neke ideje, sa kojima će dječja soba vaše djece biti puno zanimljivija i zabavna! Jedna od jako zanimljivih stvari, koju djeca obožavaju u sobama su sasvim sigurno različite police. Police možete na stijene montirati na različite načine – ravno, krivo, bilo kako, isto tako mogu one biti u različitim bojama, pa kao takve u svaku sobu donesu dodatan život. Naravno, nije to sve – koliko puta već ste hodali po trgovinama i tamo sredi sjedala, koja izgledaju kao lopte, kao spužve – sve to su sjedala, na kojima djeca obožavaju sijedjeti, učiti, igrati video igre, slušati muziku i zabavljati se na tisuću i jedan način. A što je najbolje, sve to se može postaviti na mnoge zanimljive podne obloge – jedna od takvih je sigurno pluta

Kad govorimo o podnim oblogama, onda je bitno, da za svoju djecu i njihovu dječju sobu odaberete podove, koji mogu biti u različitim izgledima, bojama, modelima. Pored toga je bitno, da su ti podovi što topliji i da nude zvučnu zaštitu – djeca vole ludovati, pa ne trebaju baš svi susjedi znati za to. A za kraj, što je još jako bitno, tu su alergije – za podnim oblogama iz plute, toga neće biti, jer ove obloge djeluju antibakterijski i antialergijski – sa njima će djeca lakše disati i stvarno uživati u zabavi u svojoj dječjoj sobi. Isprobajte i vidjet ćete zadovoljstvo!

Nema komentara:

Objavi komentar