četvrtak, 3. prosinca 2015.

Kako potrošiti što manje novca za laminat?

Želite obnoviti vaš stan u kojem živite? Već ste kupili novi ormar, kauč, postelju i mnoge druge stvari? Potrošili ste puno novca i nije vam ga više ostalo puno? Sada tražite još nešto za na podove? Ako je tome tako, onda morate odabrati pod, koji će biti kvalitetan, izgledati će dobro i zanimljivo, moderno, a da uz sve to neće biti baš previše skup! Ali sada se pitate – dali je to opšte moguće? Naravno, da je! 



Odaberite laminat – podno oblogu, koju možete kupiti jako jeftino, a pored toga ima osobine, koje će vas sigurno zadovoljiti – mnoge dizajne, izdržljivost, jednostavno čišćenje, te puno toga drugoga! Ako ova podna obloga ima toliko toga dobroga, kako je onda za očekivati, da ćete je dobiti tako jeftino? Pa, ako ćete se zaletjeti u prvu trgovinu, odabrati boju i kupiti je, onda se vam može dogoditi, da ćete sve skupa preplatiti, znači platiti puno više, kao što vam je potrebno. Za početak je najbolje, da odete u nekoliko većih trgovina, gdje prodaju podne obloge! Tamo si nagledajte boje, uzorke, debeline i sve ostalo, što će vam trebati. Kad dođete doma, zbrojite sve skupa, kakva je cijena i nakon toga u akciju na internet – tamo postoji jako puno trgovina, za koje možda i niste znali. Odaberite takvu, koja postoji već jako dugo vremena i da se vam čini sigurna i kod njih počnite sa biranjem. Kad jednom odlučite, koliko laminata će vam trebati i kakav model odabrati, dolazi na red zadnji potez – pošaljite mail. 

Mail pošaljite na trgovinu, gdje kupujete vaš novi pod – napišite im što želite, koliko želite i kako brzo vam sve to treba. Zamolite ih, da vam dodaju još neki dodatan popust ili da vam dodaju još kakvu besplatnu poštarinu – na takav način se vam može desiti, da ćete uštedjeti jako puno novca, vremena i naravno truda – sve skupa ćete jako jeftino dobiti na dom, a platiti pored svega još puno manje. Dali nije baš to ono, što želite i tražite? Naravno, da je!

http://floor-experts.rs/laminat-podovi

Nema komentara:

Objavi komentar