subota, 29. srpnja 2017.

Cipele podjednako kupuju i muškarci i žene

Cipele i njihova kupovina postale su sinonim za ženska druženja i trošenja velikih iznosa novca iako to u praksi uopće nije istina. Muškarci troše jednaku količinu novca i vremena za odabir cipela i iako je industija ženske obuće uvijek imala više opcija za izradu modela u posljednje vrijeme cipele i za muškarce razvile su svoj izgled, namjenu i raspon cijena. U ovome ne zaostaje ni proizvodnja dječje obuće koja se možda i najbrže razvijala jer su u pitanju stopala koja najbrže rastu i imaju najveće potrebe. Stoga, bez obzira na predrasude, cipele su značajan dio svačijeg živoga, bez obzira na spol, dob ili platežnu moć.

Cipele za sve prigode

Danas postoje cipele za baš svaku prigodu. Bilo da je riječ o svakodnevnom nošenju ili posebnim prigodama, slobodnom vremenu i sportu ili poslovnom okruženju. Izbor je velik, a svatko u toj količini modela može naći nešto za sebe, ne samo što mu odgovara modelom i veličinom, već i nešto čime može izraziti svoju osebujnost i karakter.

Kupovina na Internetu je sve češća

Osim lokalnih trgovina, cipele se danas sve češće kupuju i na Internetu. Prednost je brža pretraga po karakteristikama koje se određuju u samo nekoliko klikova te veći izbor jer cipele i kutije u kojima su smješteni ne zauzimaju fizički prostor. Iako se u ovom dijelu kupnje štedi na vremenu, ipak im treba nekoliko dana kako bi stigle na vašu adresu te cijeli proces zbog toga traje i dulje. Još jedna mana je i činjenica da te cipele, kupljene preko Interneta, ne možete isprobati pa nikako ne možete znati da li vam potpuno odgovaraju. Sve do trenutka kada vam stignu na kućnu adresu te ih obujete. Povrat je uglavnom moguć, ali s time dolazi i dodatna gnjavaža koju biste izbjegli da ste fizički mogli probati cipelu. Stoga je kupnja cipela u dućanu još uvijek najpopularnija jer omogućava da se kalup korišten za izradu cipele isproba na licu mjesta te se veličina kupljene cipele točnije odredi.

www.hervis.hr/store/Campaign/Sva-obu%C4%87a/Obu%C4%87a/c/1_schuhe

Cipele za svaki dan

Nema komentara:

Objavi komentar