nedjelja, 4. kolovoza 2019.

Simbol ljeta u obliku flaminga

Dolaskom ljeta i lijepog vremena, mnoge obitelji će se već tradicionalno zaputiti na more. Ako i vi redovito idete na more iz godine u godinu, možda ste i sami svjedočili odreðenom fenomenu. A radi se o tome da gotovo svake godine odreðeni predmet bude iznimno popularan, privlači poglede i sve više ljudi na plaži ga posjeduje. Prošlo ljeto to je zasigurno bio flamingo na napuhavanje. Bilo da je bila riječ o velikom ili malom modelu, zasigurno ste ih zamijetili barem nekoliko, što na plaži, što u moru.

flamingo na napuhavanje

Različite veličine, ali samo jedna popularna boja

Još jedna stvar karakteristična za flamingo na napuhavanje, kojeg se može smatrati simbolom prošlog ljeta, mogućnost je odabira različitih veličina i boja. Tako se mogu odabrati oni skroz mali modeli, dostatni samo za jednu osobu pa sve do onih vrlo velikih na koje može stati i više ljudi. Kada je riječ o bojama, unatoč tome što su dostupni u više različitih boja, ružičasti flamengo je ipak priča za sebe i definitino najprodavaniji model. Jedini problem s onim najvećim modelima predstavlja praktičnost. Odete li na ljetovanje, jednom kada napušete taj veliki model, vjerojatno ga ne planirate više ispuhivati do kraja ljetovanja. No, tako velik model zauzima vrlo mnogo mjesta, pa razmislite o tome prije kupnje.

Ljeto je pred vratima

Ljeto i nova ljetna sezona su nam pred vratima. Kada je riječ o napuhancima, hoće li i ove godine flamingo na napuhavanje biti popularan kao prošle? Hoćemo li i dalje biti okruženi ružičastom bojom? Ili će ove godine možda neki drugi oblici, poput jednoroga, biti zanimljiviji i postati novi broj jedan? To je nešto što je teško unaprijed predvidjeti. Već danas se u trgovinama mogu pronaći odjeli s programom za more, koji skrivaju raznolike napuhance, meðu ostalim i flaminga. Bilo kako bilo, ne znači da vi morate slijediti trendove. Odaberite nekog napuhanca koji vam se sviða i krenite hrabro na plažu.

Nema komentara:

Objavi komentar