četvrtak, 6. veljače 2020.

Pratite svjetske trendove uz Nike natikače

Natikače su zasigurno jedna od omiljenih vrsta obuče na svijetu, bilo da se radi o ležernoj ljetnoj obući za plažu ili pak praktičnoj zamjeni za kućne papuče koja se jednostavno može obuti. Nike natikače postale su u posljednjih nekoliko godina veoma popularan dodatak, bilo da hodate po kući ili idete van.

Upečatljiv stil

Nike natikače u posljednjih nekoliko sezona postale su gotovo nezaobilazan fenomen. Klasične crne Nike natikače s bijelim detaljima gotovo pa su dio neslužbene ljetne uniforme, pogotovo kada govorimo o zemljama istočne Azije. Bilo da volite urbani stil ili pak više ciljate na udobnost, Nike natikače savršena su obuća za ljeto. Iako veoma jednostavan komad obuće, Nike natikače probile su se u ormare mnogih ljudi. Trend je prvo počeo pomalo ironično – upravo zbog jednostavnog i upečatljivog izgleda, Nike natikače moguće je bilo vidjeti kao dio ležernog, casual stila, u kojem je prije svega bila važna udobnost. Ipak, rastom kreativnosti trend je prešao u pravi fenomen. Upravo zbog popularnosti Nike natikača koje ima gotovo svatko, velik broj ljudi dobio je mogućnost da ovaj, na prvi pogled običan komad obuće, uklopi u svoj jedinstven i unikatan stil.

nike natikače

Za svakoga ponešto

Nike natikače prije svega su osmišljene za nošenje ljeti. Osim klasičnog i nezaobilaznog crno bijelog modela kojeg je nemoguće preskočiti, Nike natikače mogu se pronaći i u mnoštvu drugih boja i dizajna. Osim modela s bijelim detaljima, tu su oni potpuno jednobojni s jednostavnim Nike logom. Svaki model Nike natikača dizajniran je s udobnosti na umu, a tražite li modele koje možete nositi i po kući, onda su odličan odabir oni koje umjesto gumene prednjice imaju tkaninu. Svoje Nike natikače možete nositi i na kupanje, pogotovo odaberete li potpuno gumene modele koji se brzo suše i ne kližu, pa je hodanje po plažama punim kamenčića u njima jednostavno i ugodno iskustvo.

Nema komentara:

Objavi komentar